Linkbuilding – professionelt og seriøst

LinkbuildingSøger du en professionel og passioneret person til at lave linkbuilding til din side er du kommet til det rigtige sted.

Jeg arbejder dagligt med linkbuilding og søgemaskineoptimering og arbejder altid langsigtet og seriøst. Jeg bruger ikke forumspam, commentspam og andre kortsigtede metoder, men skaber derimod langvarige backlinks. Ring til mig på 36 96 51 36 (9-15 man-fre), eller skriv til thomas@seo-mand.dk.

Sådan arbejder jeg med linkbuilding

Linkbuilding kan sagtens være effektivt selvom man bruger nogle generelle strategier der ikke nødvendigvis er individuelt tilpasser hjemmesiden der skal linkbuildes til. Hvis du ønsker at komme til tops på ord med mindre konkurrence, kan du billigt komme til tops ved mere generelle strategier. Jeg kender som professionel mange steder hvor jeg kan tilføje link tilbage til din side, og det hører til den mere generelle strategi.

Hvis budgettet tillader det arbejder jeg dog helst langt mere individuelt. En individuel linkbuilding strategi går bl.a. ud på at finde ud af hvordan man opnår branche specifikke links, samt gøre brug af blogs til formålet.

Resultatet skal måles løbende

Fra start trackes dine vigtigste keywords, samt nogle sekundære for at du løbende kan følge med i resultaterne. Linkbuilding er en længere proces de ikke skal hastes igennen, og det er naturligvis vigtigt at du som kunde hele tiden kan følge med i hvordan du stiger, efterhånden som arbejder har effekt.

Referencer

Da den mest effektive linkbuilding ligger lige på grænsen af Googles retningslinjer har du naturligvis som kunde fuld diskretion, derfor lægger jeg ikke nogle referencer online offentligt. Flere af mine kunder har dog været så tilfredse med de resultater jeg har skabt at de gerne må kontaktes enten pr. mail eller telefon.

Hvis du ønsker at høre om deres erfaringer med mit arbejde så skriv eller ring til mig, så sender jeg referencer på en mail. Ring på 36 96 51 36 (man-fre 9-15) eller skriv til mig på thomas@seo-mand.dk