Thomas Frost

Hej læser af SEO-Mand.dk, denne side drives af undertegnede Thomas Frost. Jeg er 33 år og arbejder til dagligt med søgemaskineoptimering og som kundekonsulent hos WebCoders.dk hvor vi hovedsageligt arbejder med WordPress og søgemaskineoptimering.

Hvad er jeg bedst til:

  • Søgemaskineoptimering
  • At arbejde med kunder på en måde så de forstår de tekniske termer indenfor både SEO og WordPress
  • At skabe relationer og netværk til samarbejdspartnere

Man skal kende sine begrænsninger

Alt for mange sælger online ydelser som de faktisk kun ved meget lidt om, eller udelukkende har noget teoretisk viden om, men ingen praktisk viden.

Jeg bliver aldrig god til design og PHP, men en af de ting jeg virkelig brænder for at komme i gang med er A/B splittests og konverteringsoptimering da det passer godt til min store passion som er søgemaskineoptimering.

Konverteringsoptimering er dog først en ydelse jeg vil udbyde når jeg har en stor teoretisk viden samt en masse praktisk erfaring.

At arbejde langsigtet

Alt hvad der sker omkring SEO-Mand.dk og WebCoders.dk er ud fra et langsigtet mål om at drive en forretning jeg er stolt af at være en del af. Vi arbejder ikke for at tjene hurtige penge, eller for at skabe hurtige rankings som er væk igen i morgen. Jeg her på SEO-Mand.dk, og vi i WebCoders.dk, arbejder ud fra et mål om at vi gerne vil drive en forretning vi er stolte af at lægge både navn og billede til.

Thomas Frost