permalink

0

Husk god karma

Affiliate marketing på proteinpulver

Måden jeg arbejder med affiliate marketing, er for at skabe en passiv indkomst, og jeg har valgt at lave en side om noget jeg ved meget om. Nemlig proteinpulver. Derfor har jeg lavet en proteinpulver guide, som hjælper personer der bruger proteinpulver til at købe det rigtige, til den bedste pris.

En jungle af forhandlere

Der findes nemlig mange forskellige forhandlere på nettet, og lige så mange forskellige brands. Det kan derfor godt være noget af en jungle, når man vil købe proteinpulver online. Jeg så personligt selv en mulighed i at lave en guide, fordi det er noget jeg har meget viden indenfor. Jeg har nemlig været personlig i træner i over 5 år, og har mange online klienter jeg hjælper. Så alle dem jeg hjælper, kunne jeg lige så godt lave en guide til, og tjene penge på affiliate på denne måde.
Alt indtjening der kommer på mit affiliate site, bruger jeg på linkbuilding, for at konstant forbedre eller beholde de positioner som giver mig trafik til hjemmesiden. Det er noget jeg har erfaret hjælper mig med at opnå mest mulig succes, og det er med til at øge min affiliate indtjening med tiden. Udover det øger indtjeningen, giver det mulighed for mig at arbejde med andre projekter, og skabe linkbuilding til de hjemmesider også. Noget af det jeg har oplevet er vigtigt til mine affiliate sider er content, altså indhold på hjemmesiden. Dette skal bakkes op af linkbuilding, som man bare ikke kan undgå. Jeg har i hvertfald oplevet med mine affiliate sider, at hvis man ikke investere i linkbuilding, så er det svært at komme frem på positionerne.

Proteinpulver guide

Men hvorfor lige en proteinpulver guide? Ja, udover det er noget jeg ved utrolig meget om, og kan lave nogle gode tekster til, så er det et produkt der er stor volumen på. Der er nemlig 11.000 søgninger i måned på proteinpulver, og det gør at der er en chance for at få en lille bid af kagen med affiliate marketing. En ting er at skrive om noget man ved noget om, men der skal også være et marked og volumen på det man vil lave en affiliate side til.
Så tænker du hvordan skal jeg komme i gang? Så er det bare at prøve sig frem, man lærer det kun ved at prøve. Jeg vidste intet om det før jeg prøvede det, og det er spændende at arbejde med. For en ting er at arbejde på noget man kan lide, men en anden ting er at det kan skabe en indtjening til dig.

Skriv et svar

Feltermarkeret med* skal udfyldes.