permalink

2

Husk god karma

Boganmeldelse – “Linkbuildingbogen” af Henrik Bondtofte

linkbuildingbogenDet er ikke så tit jeg falder over en bog jeg har lyst til at anmelde, faktisk er dette min første boganmeldelse nogensinde, så bær over med mig hvis den ikke følger gældende boganmeldelse-standarder 🙂

“Linkbuildingbogen” starter langsomt ud

Det er tydeligt bogen er skrevet til både nybegyndere og de mere hardcore af slagsen. Den starter meget stille og roligt ud med at forklare lidt af historien omkring internettet, hvorfor links bliver en rankingfaktor, og alt hvad der ellers er at vide om links, sådan på det grundlæggende plan.

Efter at have læst de første ca. 50 sider tænkte jeg lidt “er det bare det?”, men det er faktisk også en styrke ved bogen. Ved at forklare de grundlæggende ting om links grundigt, kan begynderne langt bedre følge med senere i bogen.

Fra en Fiat 500 i 2. gear til en Porche i fuld fart!

Efter den langsomme og grundige start kommer bogen op i absolut topfart med alle Henrik Bondtoftes bedste tips og tricks, og jeg garanterer der ikke bliver sparet på noget.

Fra side 115 og til slutningen er der MASSER af tips og tricks, helt fra begynder-linkbuilding til meget kreative metoder, som jeg personligt lærte en masse af. Det absolut bedste ved bogen er at Henrik fortæller om rigtige cases fra hans arbejde, og det ofte krydret med forskellige søgninger man kan lave på google, for at finde disse link-muligheder.

Skal du købe bogen? JA!

Ligesom med så mange andre fagbøger så kan meget stof findes gratis på nettet, hvis man da ellers ved hvor man skal kigge, for der findes også mange forkerte råd om SEO rundt omkring.

Linkbuildingbogen samler et overflødighedshorn af viden om linkbuilding og serverer på et sølvfad for læseren, og den er skrevet i et sprog og en tone der er helt nede på jorden.

Jeg kan oprigtigt sige at enhver hjemmesideejer eller shopejer der ønsker at arbejde med linkbuilding selv, bør købe Linkbuildingbogen. De 695 kr. er en stensikker investering, som vil komme hjem mange gange igen.

Du kan købe Linkbuildingbogen på linkbuildingbogen.dk

 

2 kommentarer

  1. har stærkt overvejet om jeg skulle købe den bog, men kan best lide når bogen er i papier form sååå, ja mon ikke den kan findes i papier form også

  2. Er bogen stadigvæk aktuel her i 2016? Jeg vil gerne i gang med noget rigtig linkbuilding og nettet er sgu svært at navigere når det kommer til reelle råd om linkbuilding. Jeg vil gerne læse om hvordan man skal komme i gang med det uden nogen erfaring indenfor området.

    Mvh Jakob

Skriv et svar

Feltermarkeret med* skal udfyldes.