permalink

0

Husk god karma

Bruger du dit content rigtigt

Der er meget mere til Search Engine Optimization, bedre kendt som SEO, end bare backlinks, sidetitler og en god brugeroplevelse. Det handler både om dit content, altså indhold og samtidig hvordan du former dit content. Der er mange overvejelse at gøre sig når det kommer til udformningen, både hvordan det skal kommunikeres og hvad der skal kommunikeres.

Hvordan skal dit content se ud?

Når du har besluttet dig for at lave en ny landingsside, bør du undersøge hvilken information dine potentielle kunder søger efter, ved plastikoperationer vil rigtig mange gerne se før og efter billeder, og andre søger informerende tekst, det kan variere meget fra produkt til produkt. Brug din søgeordsanalyse til at se hvilket content der bedst kan svare på dine kunders søgninger. Hvis du bruger videoer, er det selvfølgelig stadig vigtigt at der er tekst tilknyttet, så det også er muligt at læse dybdegående information om emnet.

Ram de rigtige søgeord

Når du skal i gang med at benytte dine søgeord, er longtail søgeord vigtige at benytte selvom der ikke nødvendigvis er mange søgninger på. Det skyldes at longtail søgninger ofte er meget specifikke, så du kan skræddersy præcis til spørgsmålet. Det er f.eks. nemmere at konvertere en på en søgning ”hvilken internethastighed har jeg brug for?” fremfor ”internethastighed”, da det er langt nemmere at besvare det specifikke spørgsmål som kunden har. Du kan se et eksempel på hvordan andre effektivt bruger longtail søgeord på Internetpriser.dk.

Det er ikke altid at mange søgninger er lig med salg. Vurder hvor kunderne er i deres kundereje, det kan ofte være en idé at ranke højt tidligt i kunderejsen, da kunderne vil huske dig når det nærmer sig et køb. Det er dog ikke nok at være der i starten af kunderejsen, når kunden søger information, men du skal være tilstede hele vejen igennem. Der kan være søgninger som tidligere nævnt ”hvilken internethastighed har jeg brug for?” det kan f.eks. også være ”hvad betyder 10/1 mbit” eller Internet hastighed guide” hvor kunden ikke er klar til at foretage et køb endnu, men er i informationsfasen.

Sortér de dårlige fra

Du har nu en liste over søgeord, og de kan være relevante for B2C eller B2B, så gå alle søgeordene igennem og tjek om søgeordet henvender sig til B2B eller til B2C, det er ikke sikkert at du kan bruge søgeordet hvis det henvender sig til en anden del af markedet end dine produkter.

Når du har valgt dine søgeord, er det en god idé at tjekke hvorvidt søgeordene er realistiske, at nå side 1 i google med. Det kan du simpelt gøre ved at søge på søgeordet i Google, og hvis der er en side der ejer hele side 1, er det ikke realistisk at konkurrere på dette søgeord, og du skal derfor lede din opmærksomhed et andet sted.

Skriv et svar

Feltermarkeret med* skal udfyldes.