permalink

0

Husk god karma

Din hjemmeside og søgemaskineoptimering – udkonkurrer konkurrenterne

Har du brug for en ny og professionel hjemmeside, som er skræddersyet til dine behov og med dit eget præg på design? Så læs med her og få gode råd til hvordan du kan forbedre din hjemmeside bedst muligt.

Hvorfor er SEO relevant for din virksomhed

En god og effektiv SEO kan hjælpe dig og dit firma på vej mod at få mere trafik på hjemmesiden og herigennem også få flere kunder.

Det er vigtigt for dig at være synlig på søgemaskiner som f.eks. Google i dit lokale område på din virksomheds vigtigste kompetencer. Vejen til en god placering i Googles søgeresultater er ikke helt ligetil.

Der er tale om en lang liste af faktorer, som Google bruger til at ranke/placere din hjemmeside iblandt dine konkurrenter som tilbyder lignende varer og services. Google giver svarest på nogle af disse faktorer er, men ikke alle faktorer er kendt af os brugere.

Man kan inddele søgeoptimering i nogle hovedgrupper, som indholdet på websitet, hjemmesidens arkitektur og funktionalitet, samt det tekniske bag siden.

 

En flot og brugervenlig hjemmeside er essentiel

Internettet er der de fleste befinder sig og hermed også hvor man kan komme i kontakt med kunder. Det er vigtigt at ens kunde er flot udadtil, da det er førstehåndsindtrykket, hvilket vi alle ved er super vigtigt for den videre opfattelse. Hjemmesiden skal være opdateret, relevant og hurtig. I dag er en af de vigtige faktorer også, at din hjemmeside er mobilvenlig, da lang flere surfer på telefonen eller tablet, frem for computer, som i højere grad bruges som arbejdsværktøj.

Hvis man ingen kendskab har til området, anbefales det at kontakte et webbureau, som er forstand på en lang række områder, der kan forbedre din besøgsrate på din hjemmeside. Dine besøgende er dine kunder, som ved første øjekast på hjemmesiden opbygger nogle holdninger til, hvem du er som virksomhed. Det er derfor vigtigt, at ens hjemmeside har et flot design, som passer til den måde du ønsker din virksomhed skal opfattes på.

 

Tag hensyn til hastighed og brugeradfærd

Din hjemmeside er din virksomheds ansigt ud ad til. Den skal derfor være strømlinet og optimeret, så dine kunder finder den relevant og lækker at navigere rundt på. herunder betyder hjemmesidens hastighed meget, og derfor er det en god idé at få undersøgt, om hjemmesiden fungerer optimalt, eller der kan være behov for professional hastighedsoptimering.

Et hurtigt websted, medvirker til en bedre placering på Google og andre søgemaskiners resultatlister. Dermed bliver du mere synlig og potentillen kunder finder dig mere pålidelig sammenlignet med konkurrenterne. Et websted som er hastighedsoptimeret, giver besøgende en markant bedre brugeroplevelse. Det er vigtigt, at alle ens sider på hjemmesiden er lige hurtige, så forbrugeren ikke finder et andet websted og der hermed forsvinder en potentiel kunde.

En god brugeroplevelse gør, at besøgende bliver længere tid på websitet. Jo længere folk bruger på ens website, jo bedre. Undersøgelser viser ret tydeligt, at folk er meget utålmodige når det angår load hastighed. Besøgende forlader hurtigt siden, hvis de ikke hurtigt kan få svar på deres spørgsmål eller finde hvad de leder efter, dette er en meget generel brugeradfærd.

 

 

Skriv et svar

Feltermarkeret med* skal udfyldes.