permalink

0

Husk god karma

Disse elementer skal være til stede på en affiliate side

Ønsker du at drive en succesfuld affiliate side, så er der nogle helt konkrete ting, som du bør have in mente. Inden for affiliate branchen er der en masse bolde, som skal jongleres med på én gang. Derfor vil vi i dette skriv forsøge at lette din vej til succes ved at fortælle, hvilke elementer der er essentielle at have på sit website.

Konverteringsraten skal være høj

Selvom du ikke er webshopejer, som kan sidde og nørde data gennem for konverteringsrater på alle shoppens produkter, så er det alligevel vigtigt, at du altid har konverteringsraten i tankerne. Det handler nemlig for dig om at skabe så mange salg som muligt, og er konverteringsraten ikke tilfredsstillende høj, så er der enten noget galt med de besøgende, eller så er der noget i vejen med produktet.

Formår du ikke at ramme en høj konverteringsrate via din affiliate side, så vil det afspejle sig direkte på din bundlinje. Derfor er det yderst vigtigt, at du arbejder målrettet på at optimere din konverteringsrate.

Husk at tilføje de nødvendige undersider

For at kunne drive et succesfuldt affiliate site, så er det vigtigt, at du husker alle de gængse undersider. Disse sider kan være en belastning at oprette, men er yderst vigtige ud fra et søgemaskinemæssigt perspektiv ligeså vel som kundernes perspektiv. Disse sider kunne eksempelvis være:

  • Kontakt os – Som skaber tillid hos forbrugerne (Se et eksempel her).
  • Om os – Google lægger større og større vægt på gennemsigtighed mellem forbrugeren og hjemmesidens ejer. Derudover skaber det tillid hos den besøgende at kunne læse lidt om, hvem der står bag hjemmesiden.
  • Privatlivspolitik – Find en god skabelon på nettet eller omskriv en eksisterende en af slagsen. Det behøver ikke være et dagsprojekt at få denne underside oprettet, men den kan meget vel gå hen at have en stor betydning fremadrettet.

Det kan også være en idé at lave en underside ved navn betingelser, hvorpå du klart og tydeligt skriver, at dit indhold er finansieret gennem affiliate indtægter.

Sørg for at få den rette mængde data

Et affiliate site skal i høj grad drives ud fra data. Derfor er det meget vigtigt, at du formår at få al den data, du har behov for. Her kan tools såsom Google Analytics, Hotjar og diverse Pixels nævnes som eksempler på dataskabende værktøjer, du simpelthen ikke må være foruden.

Skriv et svar

Feltermarkeret med* skal udfyldes.