permalink

0

Husk god karma

Hvad er affiliate marketing?

Hvad betyder det at være annoncør og hvad er en partner? Hvad får jeg ud af at være annoncør? Det er måske nogle af de spørgsmål du sidder med, hvis du går med en drøm, om at blive annoncør inden for affiliate marketing, og øge din webshops omsætning.

Affiliate marketing er en markedsføringsform, som har til formål at tjene alle som er en del af den. Kort fortalt går det ud på, at du som webshopejer, gerne vil have have eksponering på internettet, med det formål at trække kunder ind på din webshop og generer salg.

Hvordan fungere det?

Hvis du vælger affiliate marketing som fremgangsmåde, melder du dig ind i et affiliate-netværk som annoncør. I dette netværk sidder der ud over andre som gerne vil annonceres, affiliate partners. Disse partners leder efter annoncører, som dig selv. Du skal tænke på disse partners som sælgere, hvis ønske er at finde de mest attraktive annoncører, med de bedste links, banners eller produkter mm.

Som de kan markedsføre på deres egne sites. Til gengæld forventer de at du giver en % af et salg, email signup eller hvad end dit produkt nu måtte være. Dette er altså deres motivation, for rent faktisk at skaffe dig salg eller konvertering, og ikke blot tomme clicks. Uden resultater får de ingenting.

Hvad kræver det at blive annoncør?

For at blive en god annoncør, kræver det at du levere korrekte oplysninger om din webshop, koncept og produkter, samt opdatere denne information jævnligt. Det er dog også ekstremt vigtigt, at din webshop er konkurrencedygtig, og at du har et interessant sortiment. Samt er villig til at tilbyde en fair provisionssats, som matcher din webshops konverteringsrate og gennemsnitlige ordrestørrelse. Opfylder du ikke disse krav, risikere du at der ikke er villige partners, som ønsker at markedsføre din webshop på deres sites.

En ekstra ting du kan gøre for at være attraktiv overfor partners, er at gøre informationer om kommende produkter, eller kampagner tilgængelige for dem i god tid, inden produktet eller kampagnen lanceres. Således de har rig mulighed for at oprette markedsføringen på sites, såvel som i nyhedsbreve, og have alt dette klar til lanceringsdatoen.

Har du brug for hjælp?

Virker affiliate marketing stadig en smule uoverskueligt, og kunne du godt tænke dig en hjælpende hånd? Så står Eagle Media altid klar til at hjælpe, vi kan hjælpe med alt lige fra opsætning af banners, produkt- eller service feeds og tekstannoncer, til kommunikation med affiliate partners, samt gentagen aktivering af partners. Så behøver du ikke bekymre dig om noget som helst, vi klarer det hele for dig.

Skriv et svar

Feltermarkeret med* skal udfyldes.