Linkbuilding – professionelt og seriøst

LinkbuildingSøger du en professionel og passioneret person til at lave linkbuilding til din side er du kommet til det rigtige sted.

Vi arbejder dagligt med linkbuilding og søgemaskineoptimering og arbejder altid langsigtet og seriøst. Vi bruger ikke forumspam, commentspam og andre kortsigtede metoder, men skaber derimod langvarige backlinks.

Sådan arbejder vi med linkbuilding

Linkbuilding kan sagtens være effektivt selvom man bruger nogle generelle strategier der ikke nødvendigvis er individuelt tilpasser hjemmesiden der skal linkbuildes til. Hvis du ønsker at komme til tops på ord med mindre konkurrence, kan du billigt komme til tops ved mere generelle strategier. Vi kender som professionel mange steder hvor vi kan tilføje link tilbage til din side, og det hører til den mere generelle strategi.

Hvis budgettet tillader det arbejder vi dog helst langt mere individuelt. En individuel linkbuilding strategi går bl.a. ud på at finde ud af hvordan man opnår branche specifikke links, samt gøre brug af blogs til formålet.

Resultatet skal måles løbende

Fra start trackes dine vigtigste keywords, samt nogle sekundære for at du løbende kan følge med i resultaterne. Linkbuilding er en længere proces de ikke skal hastes igennen, og det er naturligvis vigtigt at du som kunde hele tiden kan følge med i hvordan du stiger, efterhånden som arbejder har effekt.

Referencer

Da den mest effektive linkbuilding ligger lige på grænsen af Googles retningslinjer har du naturligvis som kunde fuld diskretion, derfor lægger vi ikke nogle referencer online offentligt. Flere af mine kunder har dog været så tilfredse med de resultater vi har skabt at de gerne må kontaktes enten pr. mail eller telefon.