permalink

0

Husk god karma

Lokaliser de falske brugere på dit website sådan her

Afhængig af hvilken hjemmeside du har og driver, har du måske været plaget af internet-trolls med falske profiler, der kan tillade sig at skrive alle mulige ubehagelige ting. Der er oftest ingen grænser for, hvad disse falske profiler kan tillade sig at skrive, når de gemmer sig bare falske e-mailadresser, navne og beskrivelser, og det kan være en ulempe for din forretning, hvis tonen er meget barsk og ubehagelig. Find ud af, hvordan du kan komme den dårlige tone til livs her.

Folk kan gemme sig bag falske profiler

Det er især websites med debat- og forumsider og kommentarfunktioner, der døjer med de falske profiler. Falske profiler er, når det ikke er en ægte person, der gemmer sig bare profilen, men hvor profilen mere er et dække for at ytre voldsomme meninger og skældsord for det meste.

Der er dog også mange andre muligheder for at lave falske profiler, som kan give en negativ effekt på ens virksomhed. Der kommer flere og flere falske profiler på de sociale medier som for eksempel Facebook og Instagram, der kommenterer og har tendens til at være ubehagelige og køre en hetz mod visse personer og meninger.

Når folk ikke står frem med det ægte navn, kan man ikke lokalisere de grimme ord tilbage til en vis person, og derfor kan disse falske profiler ofte slippe af sted med det meste.

Falske brugere og handel med brugte biler – hvad har det til fælles?

Falske profiler kan være ubehagelige både på virksomheders sociale medier og profiler, sider hvor man kan anmelde virksomheder og på hjemmesider, hvor der kan kommenteres eller debatteres over et givent emne. Her har de falske profiler frit spil, og det kan holde folk væk fra hjemmesiden, hvis tonen er ubehagelig og hård.

Desværre er det ikke kun inden for online forretninger, der er problemer med at lokalisere brugeren bag. Også når der skal handles med brugte biler, hvad enten du skal købe eller sælge, kan der være folk, der udgiver sig for at være ejeren, og det er løgn.

Når du skal købe bil, er det godt at sikre, at bilen ikke er stjålet, og det er den reelle ejer, der vil sælge dig bilen. Dette er for at undgå at komme i problemer med bilen senere hen.

Dette kan du undersøge nærmere

Det, du kan gøre for at sikre, at du handler med den rigtige person, er at tjekke bilens registreringsnummer og attest, og det samme kan du gøre med profilen. Du skal tjekke oprindelsesdatoen og de nærmere oplysninger om personen.

For de falske profiler på nettet kan du gøre klogt i at udelukke personen første gang, du mistænker, at det er en falsk profil for alles sikkerheds skyld. Det er et stort arbejde, men det er det hele værd. Ellers kan du gøre mere ud af at verificere brugeren fra start af med login med en masse personlige oplysninger.

Hvis du er en interesseret i at læse mere om, hvordan du kan sikre dig selv i handel med en brugt bil, så find bilens ejer og vær sikker på, du har med den rette person at gøre.

Skriv et svar

Feltermarkeret med* skal udfyldes.