permalink

0

Husk god karma

Mangel på affiliates giver gode SEO-muligheder

Affiliate marketing er det, mange danske online marketers startede ud med.

Mange affiliates bruger særligt SEO som den primære kanal for deres affiliate sites; det er drømmen om ‘den gratis trafik’, der kommer ind dag efter dag og skaber konverteringer til dig.

Det betyder samtidigt, at mange af de mest konkurrenceprægede brancher i dag er fyldt med dygtige affiliates. Hvis du prøver at søge efter bredbånd, mobilabonnementer eller forbrugslån vil du se, at de fleste resultater på side 1 er ejet af affiliates.

Men det betyder også, at brancher uden eksisterende affiliate marketers er lig med muligheder.

Et godt eksempel på dette er alt relateret til investering.

I USA er dette et kæmpe marked for affiliates, der sender leads til private formuerådgivere, investeringsplatforme og kurser – men i Danmark er der ikke affiliate programmer til nogle af de 3.

Jeg har skrevet en bog om ejendomsinvestering. I USA ville det være umuligt at ranke på søgeordet, men i Danmark har det blot krævet en landingsside, en god video og godt indhold. Selv om der er mange virksomheder i Danmark, der hjælper private investorer med at begå sig med ejendomsinvestering, så er ingen af dem reelt aktive inden for øsgemaskineoptimering, Google AdWords, Facebook annoncering og de andre sædvanlige marketing-kanaler ala 2018.

Det samme er tilfældet, hvis du forsøger at ranke på søgninger med mange hundrede relevante brugere hver måned som ‘aktier for begyndere’, ‘aktieinvestering’ eller slet og ret ‘investering‘.

Moralen er simpel: Følg pengene. Hvis der ikke er åbne programmer, der tiltrækker affiliates, er der måske opstået et hul i markedet, du har mulighed for at udnytte!

Skriv et svar

Feltermarkeret med* skal udfyldes.