SEO på dansk

SEO eller søgemaskineoptimering er et vigtigt parameter i markedsføringen af de fleste online projekter. For de mange er SEO enten en verden de slet ikke kender, eller et område som de har hørt om, men måske har svært ved at gennemskue.

Hvis du ønsker at komme til tops på Google på de lidt sværere ord er det vigtigt der arbejdes med SEO hele vejen rundt. Det betyder at selve din side skal være SEO-venlig hvilket betyder følgende:

  • at den skal være fri for dublicated content (ens indhold der ligger på flere URL´er).
  • at sidestrukturen skal være så flad som muligt.
  • at den interne linking skal være logisk og hensigtsmæssig
  • at der er lavet korrekt URL-rewrite
  • at indholdet svarer til det man ønsker at findes på
  • at billeder har udfuldt alt-tags

og meget mere.

Ekstern SEO, altså det der foregår andre steder end på din egen hjemmeside indeholder er delt op i to hovedgrupper:

  • Linkbuilding – så din side får nogle gode backlinks, altså at sider linker til din side.
  • Social Media – Facebook, Google+, Linkedin, Twitter mf. kan tages i brug og aktivt bruges til SEO

Rigtigt meget af ovenstående SEO kan du som hjemmesideejer faktisk sagtens gå i gang med, hvis du tilegner dig viden indenfor de forskellige områder. Der hvor SEO stopper for den almindelige hjemmesideejer er når vi taler genveje og tips & tricks til SEO.

Vi du tops tops på Google med langsigtet SEO?

Hvis du vil vide mere om SEO og hvad vi kan tilbyde er du meget velkommen til at kontakte mig. Vi gennemgår din side og ser på hvad vi maksimalt kan få ud af det budget der er til rådighed, eller kommer med et uforpligtende tilbud på den optimering vi vurderer der skal til for at du kommer til tops på de mest interessante søgeord for din forretning.

SEO du kan have tillid til

Vi arbejder kun ud fra langsigtede strategier. Det betyder at jeg ikke benytter forumspam, commentspam og andre kortsigtede SEO-strategier som kan have stor her-og-nu virkning, men hvor virkningen også hurtigt forsvinder igen.

Da den bedste SEO bevæger sig lige på kanten af Googles retningslinjer, har vi ikke nogen offentlige referencer, men du er meget velkommen til at skrive eller ringe til os hvis du vil se referencer og have eksempler på SEO-opgaver vi har udført.