permalink

0

Husk god karma

Skab værdi for læseren og få mere ud af de besøgende

For de fleste mennesker gælder det i dag, at internettet er blevet en fast og inkorporeret del af hverdagen – både i fritiden og i arbejdshenseender. Faktisk bruger mange af og internettet på den ene eller den anden måde i et sådant omfang, at vi ikke engang skænker det en tanke mere, når det sker. Dette har fordele på mange måder – først og fremmest har internettet effektiviseres mange af vores daglige rutiner betydeligt, men for virksomheder har det også den fordel, at det åbner op for helt nye måder at annoncere på.

Som virksomhed er man i dag nødt til at have temmelig indgående viden om, hvordan man skal og bør anvende internettet til markedsføring, hvis man ønsker en succesfuld virksomhed. En måde at annoncere på internettet på er gennem affiliates – dvs., at man som annoncør kan annoncere gennem publishers eller affiliates, som altså så at sige laver marketingarbejdet for én. Som annoncør, betaler man kun affiliates, hvis disse formår at skabe marketing på en både, der resulterer i salg. Formår man som affiliate at skabe indhold, der øger salget for de virksomheder, man annoncerer for, er der penge at tjene. Det kan blandt andet gøres ved at skabe værdi for læseren med sit indhold.

Gør som dem fra Babymode.dk

Et godt eksempel på en hjemmeside, der lykkes godt med at skabe værdi for læseren med sit indhold, er hjemmesiden Babymode.dk. Hjemmesiden indeholder gode råd og tips til forældre og indeholder blandt andet affiliate links. Hjemmesiden har således mulighed for at tjene penge, hvis hjemmesidens besøgende klikker på disse links og herigennem handler hos den annoncerende hjemmeside. Det er en helt almindelig måde for hjemmesider at drive forretning på i dag.

Når det fungerer godt for Babymode.dk at have affiliate links på deres hjemmeside, skyldes det først og fremmest, at siden effektivt målretter dens indhold til en bestemt gruppe af læsere og derved skaber værdi for læseren. I denne hjemmesides tilfælde vil det sige, at den bringer mange gode og brugbare tips og råd til forældre, som derved kan se en værdi i at læse hjemmesidens indhold og klikke sig ind på de hjemmesider, den linker til. Forældrene får i kraft af indholdet lyst til både at besøge siden og læse dens indhold.

Målrettet og relevant indhold

Babymode.dk lykkes altså godt med deres hjemmeside, fordi siden formår at skabe værdifuldt og brugbart indhold for læseren og har en forståelse for, hvad det er, dens læsere er på udkig efter, når de klikker sig ind på hjemmesiden. Som affiliate-side, der ønsker at tjene penge på affiliate links er det altså vigtigt at lære sine læsere at kende i den forstand, at man skaber sig en forståelse for, hvilken type der er tale om, såvel som hvad de leder efter og har brug for at finde af indhold. Når man formår at målrette sig indhold på denne måde, bringer man altså indhold, der har værdi for læseren – præcis som en hjemmeside som Babymode.dk lykkes med.

 

Skriv et svar

Feltermarkeret med* skal udfyldes.