Undervisning/kursus i søgemaskineoptimering

Deltag i søgemaskineoptimerings-kursus og få undervisning i grundlæggende SEO så du kan arbejde med at få din side til tops på Google!

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men ikke desto mindre er der faktisk mange ting man selv kan gøre for at få sin side til tops på Google uden at være ekspert.

Et typisk forløb, der tilrettelægges individuelt.:

Vi gennemgår kundes side, så grundlæggende fejl omkring søgemaskineoptimering kan blive rettet, det kan være det samme indhold bliver vist på flere URL´er (dublicated content), eller en dårlig sidestruktur der skal rettes op på før vi går i gang.

OBS. Du skal ikke på noget tidspunkt lære at programmere eller lære en masse kodesprog. Undervisningen tager udgangspunkt i de ting du som almindelig internet-interesseret kan lære og bruge meget effektivt til søgemaskineoptimering.

Vi gennemgår sammen med kunden hvad der er blevet ændret og hvorfor.

Herefter starter det egentlige kursus om tilrettelægges ved at du som kunde får noget undervisning i nogle helt specifikke ting, det kunne være at lave interne links på siden. Vi gennemgår sammen hvordan du skal gøre og du får nogle opgaver du skal udføre indtil vi taler sammen igen.  Første lektion varer 1-2 timer.

Når opgaverne er løst taler vi sammen igen. Typisk 1 time af gangen hvor vi starter med at se på om de ting vi talte om sidst er forstået og opgaverne løst korrekt, og derefter gennemgår vi et nyt begrænset område, det kunne være links tilbage til din side (backlinks) og betydningen af disse.

OBS: Al undervisning foregår via Skype eller telefon for at holde prisen nede på et niveau for de fleste professionelle hjemmesideejere kan være med og få stor værdi ud af kurset.

Når du laver backlinks til din side er der en masse at faktorer der spiller ind, vi gennemgår de vigtigste, og alt efter forståelse, teknisk niveau og motivation kan vi gå dybere ned i stoffet.

Pris på undervisning og kursus i søgemaskineoptimering  

Prisen er naturligvis meget individuel, og alt undervisning tilrettelægges individuelt, men en typisk forløb vil se således ud:

3 timer: Gennemgang af kundes site samt rettelser i selve koden for at rette grundlæggende fejl. Tale med kunde omkring forløb og teknisk forståelse.

6 timer: Svarer til 6 lektioner via Skype eller telefon a´ 1 time.

2 timer: Vi sender løbende nogle mindre opgaver og tjekker løbende at disse løses korrekt, og sender respons tilbage til kursist.

2 timer: opfølgning senere hen hvor der følges på eventuelle spørgsmål der måtte være opstået, og gennemgang af de ting du som kunde har arbejdet med siden vi talte sammen sidst. Opfølgning sker typisk 1-1 ½ måned efter den almindelige undervisning er slut.

13 timer i alt a´500,-/time = 6500,- ekskl. moms

OBS: Du bliver ikke ekspert i søgemaskineoptimering efter et kort kursusforløb, og du skal ikke regne med du kan tage en hvilken som helst side og vurdere om den er godt eller dårligt søgemaskineoptimeret, derimod tager vi udgangspunkt i præcis din side og du får nogle værktøjer til virkelig at komme i gang så du kan arbejde med at få din egen side til tops på Google.