permalink

0

Husk god karma

Webbureau ranker på “Em fodbold 1984” (?)

Tidligere i dag sad jeg og tjekkede vores WebMaster Tools på SEO-Mand.dk og WebCoders.dk, og på WebCoders lagde jeg mærke til at vi havde fået kliks på “EM fodbold 1984”.

Jeg lavede en søgning med bl.a. impersonal.me og brugte også min ranktracker fra link-assistant.com, og stor var overraskelsen da både de og et par Skype-kontakter ser Webcoders.dk som nummer 10 på den søgning.

Ifølge GWT har vi en gennemsnitsplads som nummer 7,2 ved den søgning.

I analytics kan jeg ikke se vi har fået nogen trafik på det søgeord, men eftersom ca 42 % er “not provided” kan de få besøg der har været jo sagtens ryge derind under.

Jeg kan ikke se vi er udsat for nogen Googlebomb eller andre ting der gør at vi skal ranke på den term (vi har åbenlyst ikke noget tekstindhold der har at gøre med EM 1984 at gøre). Jeg får flere forskellige Google alerts på både SEO-Mand.dk og WebCoders og har ikke bemærket noget usædvanligt.

Det bliver spændende at vi bliver ved med at ranke på de ord, og om jeg finder kilden til fejlen (måske nogen har 301-redirected et fodboldsite til vores side).

 

 

Skriv et svar

Feltermarkeret med* skal udfyldes.